Når lys, motiv og stemning alt sammen går op - det er perfektion for mig.
— Ole Condrup Boesen

Jeg har fotograferet siden begyndelsen af 90'erne, primært portrætter, bryllupper og modeller. Dette gør jeg fortsat i ny og næ, men i dag er det dog landskabs -og naturfotograferingen som jeg bruger mest tid på når jeg fotograferer. Da jeg også altid har haft interessen for friluftslivet og ophold under åben himmel er naturfotograferingen blevet en helt naturlig forlængelse af dette.

Siden 2015 er det landskabsfotograferingen jeg har fokuseret mest på. Jeg finder det meget udfordrende at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, der hvor lyset enten lige er stået op eller på vej væk igen. Jeg rejser så vidt muligt i de skandinaviske lande på jagt efter landskaberne. I 2016 besøgte jeg både Sverige og Norge.

Jeg skriver også ind i mellem lidt anmeldelser (reviews) af grej, både foto og friluftrelateret. Det er som udgangspunkt noget af det grej jeg selv anvender eller har anvendt - eller noget som jeg har fået til låns for at teste, når jeg er ude under åben himmel. Alle billeder i mine anmeldelser er mine egne - jeg benytter helst ikke officielle produktfotos og jeg skriver min ærlige mening om de ting jeg tester ude i naturen.

Jeg sælger gerne mine billeder til ophængning på egen væg, både til private og erhverv. Kontakt mig for yderligere information samt priser.