Når lys, motiv og stemning alt sammen går op - det er perfektion for mig.
— Ole Condrup Boesen

Jeg har fotograferet siden begyndelsen af 90'erne, primært portrætter, bryllupper og modeller. Dette gør jeg fortsat i ny og næ, men i dag er det dog landskabs -og naturfotograferingen som jeg bruger mest tid på når jeg fotograferer. Da jeg også altid har haft interessen for friluftslivet er naturfotograferingen blevet en helt naturlig forlængelse af dette.

De seneste år er det landskabsfotograferingen jeg har fokuseret mest på. Jeg finder det meget udfordrende at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, der hvor lyset enten lige er stået op eller på vej væk igen. Jeg rejser så vidt muligt i de skandinaviske lande på jagt efter landskaberne. I 2016 besøgte jeg både Sverige og Norge.

I 2016 startede jeg et nyt fritids fotoprojekt med fokus på dansk landbrug og de maskiner de benytter i deres arbejde. En blanding af interessen for  landbrugsmaskiner kombineret med mine landskaber samt for at øge opmærksomheden på det arbejde landbruget udfører for os alle.

Jeg skriver også ind i mellem lidt anmeldelser (reviews) af grej, både foto og friluftrelateret. Det er som udgangspunkt noget af det grej jeg selv anvender eller har anvendt - eller noget som jeg har fået til låns for at teste, når jeg er ude under åben himmel. Billederne i mine artikler er taget af mig og er ikke officielle produktfotos.

Jeg sælger gerne mine billeder til ophængning på egen væg, både til private og erhverv. Kontakt mig for yderligere information samt priser.